Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Κατασκευές / υπεργολαβίες ηλεκτρομηχανολογικών έργων

Ένα σημαντικό και ανεξάρτητο τμήμα της εταιρίας μας είναι εκείνο που ασχολείται με την κατασκευή ολοκληρωμένων ηλεκτρομηχανολογικών έργων υπό μορφή υπεργολαβίας, με εξειδίκευση στην κατασκευή αντλιοστασίων ύδρευσης και άρδευσης, προωθητικών αντλιοστασίων λυμάτων, κατασκευή σταθμών βιολογικού καθαρισμού και υποσταθμών μέσης τάσης.

Πρωταρχική μας επιδίωξη είναι η ολοκληρωμένη κατασκευή ποιοτικώς αναβαθμισμένων ηλεκτρομηχανολογικών έργων, κατά την υλοποίηση των οποίων δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή αυστηρών τεχνικών, οικονομικών, αισθητικών και χρονικών προδιαγραφών.
Το προσωπικό της εταιρίας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα και τεχνικώς καταρτισμένα στελέχη, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτει πλήρη και σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό για την κατασκευή των έργων που αναλαμβάνει.
Η εταιρία εκτός των ανωτέρω τμημάτων και υπηρεσιών που προσφέρει, έχει δημιουργήσει και μια ειδική μελετητική ομάδα με επικεφαλή τον ίδιο τον κ. Αϊβαζίδη, για την επίλυση ιδιαίτερων τεχνικών προβλημάτων που αφορούν στην μελέτη ή στην κατασκευή δημοσίων ή ιδιωτικών έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρία μας.