Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Συμβόλαια συντήρησης

Η εταιρία μας παρέχει στους πελάτες της την εκπληκτική δυνατότητα να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία και την άμεση ανταπόκριση των μηχανημάτων που προμηθεύονται από εμάς και που εργάζονται σε συνθήκες διακοπτόμενης, εφεδρικής ή έκτακτης λειτουργίας όπως είναι τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, τα αντλητικά συγκροτήματα, τα πυροσβεστικά και πιεστικά συγκροτήματα, όταν ακριβώς τα χρειάζεστε, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό!

Η ανεκτίμητη αυτή υπηρεσία της εταιρίας μας, το να είναι δηλαδή σε θέση να λειτουργήσει το μηχάνημα που έχετε προμηθευτεί από εμάς, μετά από μήνες αδράνειας, δουλεύοντας απρόσκοπτα την στιγμή ακριβώς που σας είναι απαραίτητο, χωρίς καμία περίπτωση αστοχίας, εξασφαλίζεται με το συμβόλαιο συντήρησης. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρία μας δεσμεύεται για την άριστη λειτουργία των προϊόντων της, αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος και την ευθύνη της ευρύθμου λειτουργίας, επεκτείνοντας την εργοστασιακή αρχική εγγύηση για όλη την διάρκεια του συμβολαίου. Το συμβόλαιο αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις μηχανημάτων αδιάκοπτης λειτουργίας όπως είναι οι μετασχηματιστές διανομής, οι ηλεκτρικοί πίνακες κ.τ.λ.
Η εμπειρία μας, το άρτια υλικοτεχνικά εξοπλισμένο τμήμα "after sale service", καθώς και το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό μας προσωπικό, διαπνεόμενο από αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, είναι τα εχέγγυά μας για την πραγματοποίηση των δεσμεύσεων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρία μας.